Plata produselor comandate de pe site-ul www.style247.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau prin card bancar.

In cazul in care optati pentru plata prin card va rugam sa trimiteti dovada platii catre Style24/7 la adresa de e-mail office@style247.ro. In cazul platii in avans, produsele se vor livra, numai dupa confirmare aprobarii platii si trimiterea dovezii pe adresa de email.Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

Comenzile plasate pe site-ul www.style247.ro si achitate cu cardul sunt procesate de catre NETOPIA mobilPay in numele Style24/7. Tranzactiile sunt desfasurate prin sistemul 3-D Secure, ce asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. Nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, in nici un moment, pe serverele noastre sau pe serverele NETOPIA mobilPay, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.


Newsletter

Aboneaza-te gratuit la newsletterul nostru si fii la curent cu toate ofertele noastre speciale.