Ordonanta Guvernului nr.130/2000 prevede urmatoarele: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor"

In cazul in care va decideti sa inapoiati anumite produse, care poate nu corespund dorintelor dumneavoastra, puteti sa o faceti conform legii, in termen de maxim 10 zile lucratoare.

Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba etichetele originale Style 24/7, sa nu fie purtate sau deteriorate, documentele care l-au insotit). Coletul trebuie sa contina si Formularul de Retur completat cu toate informatiile necesare. La primire coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat.

Puteti trimite coletul cu produsele cu o firma de curierat rapid catre sediul Style 24/7: Str. Stirbei Voda, nr.72, ap. 1, Sector 1, Bucuresti. Va rugam sa urmariti traseul acestuia si sa va asigurati ca a ajuns la sediul Stlye 24/7 in termenul de 10 zile lucratoare mentionat anterior.

Nu primim retururi prin Posta Romana! Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client!

De asemenea, exista si posibilitatea inlocuirii produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc. In acest caz, cheltuielile cu livrarea vor fi suportate de dumneavoastra. In cazul in care doriti inlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc, cheltuielile cu livrarea vor fi suportate de dumneavoastra, ca si client. Inlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare presupune plata diferentei prin ramburs la primirea coletului.Respectiv, daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in cel mult 30 de zile calendaristice prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de Retur.  

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau un produs ce prezinta defecte, contactati intr-un interval de 24-72h/ sau poti sa scrii direct in maxim 72 h sau 3 zile calendaristice echipa Style 24/7 (tel: 0766.06.10.09, 0733.264.449, adresa: Str. Stirbei Voda, nr.72, ap. 1, Sector 1, Bucuresti, e-mail: office@style247.ro) pentru a reclama aceasta situatie si ne vom asigura ca produsul sa fie inlocuit cu un produs nou sau rambursarea banilor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de echipa Style 24/7. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.


Newsletter

Aboneaza-te gratuit la newsletterul nostru si fii la curent cu toate ofertele noastre speciale.