Site-ul www.style247.ro denumit Style 24/7 este proprietatea SC COLOR NAIVE SRL inregistrata in Craiova, Romania, sub J16/682/2012, CUI/CIF 30139788, cu punct de lucru in Str. Stirbei Voda, nr.72, Sector 1, Bucuresti si va fi numita in continuare Style 24/7.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Style 24/7 isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

1. Dreptul de autor a Style 24/7 asupra informatiilor publicate pe site

Style 24/7 garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.style247.ro, dar nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Style 24/7 fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului www.style247.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Style 24/7 si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Style 24/7 a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Inregistrarea ca membru

Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. COLOR NAIVE S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este livrarea comenzii dumneavoastra. S.C. COLOR NAIVE S.R.L. este inscrisa sub nr. 25710 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP Romania) din data de 3.09.2012.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru livrarea comenzii dumneavoastra. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va finaliza comanda. In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la punctul de lucru Style 24/7 (Str. Stirbei Voda, nr. 72, Sector 1, Bucuresti) sau pe adresa de email office@style247.ro, adresata catre Management. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil. Orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

3. Confidentialitatea datelor personale

Style24/7 se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, adresa de email, adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Style 24/7 numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

4. Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul www.style247.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans. Plata in avans se poate realiza prin card bancar; dovada platii trebuie trimisa catre Style24/7 la adresa de e-mail office@style247.ro. In cazul platii in avans, produsele se vor livra, numai dupa confirmare aprobarii platii si trimiterea dovezii pe adresa de email. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Comenzile plasate pe site-ul www.style247.ro si achitate cu cardul sunt procesate de catre NETOPIA mobilPay in numele Style24/7. Tranzactiile sunt desfasurate prin sistemul 3-D Secure, ce asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. Nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, in nici un moment, pe serverele noastre sau pe serverele NETOPIA mobilPay, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

5. Livrarea produselor

Livrarea se face prin Fan Courier numai pe teritoriul Romaniei, in termen de 24-72 de ore de la plasarea cu succes a comenzii, la adresa specificata de dumneavoastra. Comenzile plasate vinerea vor fi trimise saptamana urmatoare in cursul zilei de luni. In cazul unei Forte Majore livrarea poate intarzia. Va rugam sa folositi adresa la care puteti fi gasiti intre orele 9-17, in zilele lucratoare, livrarile efectuandu-se doar in aceasta perioada.

Tariful per colet este de 19,5 RON, iar toate comenzile cu valoare de peste 300 RON, beneficiaza de transport gratuit, cu exceptia desfasurarii campaniilor promotionale.In acest caz pragul de achizitie pentru transport gratuit este de 400 RON.

Pentru a contacta firma de curierat va rugam apelati 021.9336. Atentie: Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile pecuniare sau de alta natura fata de Style 24/7.

6. Returnarea si garantia produselor

Ordonanta Guvernului nr.130/2000 prevede urmatoarele: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor"

In cazul in care va decideti sa inapoiati anumite produse, care poate nu corespund dorintelor dumneavoastra, puteti sa o faceti conform legii, in termen de maxim 10 zile lucratoare.

Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba etichetele originale Style 24/7, sa nu fie purtate sau deteriorate, documentele care l-au insotit). Coletul trebuie sa contina si Formularul de Retur completat cu toate informatiile necesare. La primire coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat. 

Puteti trimite coletul cu produsele cu o firma de curierat rapid catre sediul Style 24/7: Str. Stirbei Voda, nr.72, ap. 1, Sector 1, Bucuresti. Va rugam sa urmariti traseul acestuia si sa va asigurati ca a ajuns la sediul Stlye 24/7 in termenul de 10 zile lucratoare mentionat anterior.

Nu primim retururi prin Posta Romana! Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client!

De asemenea, exista si posibilitatea inlocuirii produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc. In acest caz, cheltuielile cu livrarea vor fi suportate de dumneavoastra. In cazul in care doriti inlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc, cheltuielile cu livrarea vor fi suportate de dumneavoastra, ca si client. Inlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare presupune plata diferentei prin ramburs la primirea coletului.Respectiv, daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in cel mult 30 de zile calendaristice prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de Retur.

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau un produs ce prezinta defecte, contactati intr-un interval de 24-72h/ sau poti sa scrii direct in maxim 72 h sau 3 zile calendaristice echipa Style 24/7 (tel: 0766.06.10.09, 0733.264.449, adresa: Str. Stirbei Voda, nr.72, ap. 1, Sector 1, Bucuresti, e-mail: office@style247.ro) pentru a reclama aceasta situatie si ne vom asigura ca produsul sa fie inlocuit cu un produs nou sau rambursarea banilor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de echipa Style 24/7. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.

7. Limitare de responsabilitate

Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea defectuoasa sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi. Ne straduim sa redam cat mai exact culoarea produselor afisate pe site, insa culoarea pe care o vedeti dumneavostra depinde de monitorul utilizat si de setarile acestuia. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dvs si cea a produsului.

Intre masuri pot aparea diferente datorita particularitatilor fiecarui articol. Masurile sunt afisate conform standardelor internationale.

 

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului Style 24/7, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.Newsletter

Aboneaza-te gratuit la newsletterul nostru si fii la curent cu toate ofertele noastre speciale.